Mijn TOP 3 Netflix series 2017

Heey!

Ik ben een van de vele mensen die dagelijks s’avonds nog een aantal uren voor het scherm zit en naar Netflix kijkt.


Wat is Netflix?
Met Netflix kan je naar heel veel leuke films en series kijken, gratis! Je hebt natuurlijk voor de Telenet gebruikers ook Play en PlayMore (Ook ‘Tuttimus’ van Proximus), maar dit is dan een duurdere aanschaf dan Netflix.

Netflix kan je al verkrijgen vanaf €7.99 voor één gebruiker. Hiermee bedoel ik dan dat maar één persoon kan gebruik maken van Netflix per account. Je kan dit ook aanpassen, maar dit is dan vanzelfsprekend duurder.

En wat kijk je dan graag op Netflix?
Ikzelf ben een enorme fan van Horrorfilms/series. Maar ook ben ik fan van drama en fantasy. Hierbij dus mijn 3 favoriete SERIES op Netflix:

(!!! LET OP : SPOILER ALERT!!! )


Nummer 1. Stranger Things
Stranger Things gaat over een groep kinderen die hun beste vriend kwijt zijn. De buurt urldenkt dat het jongetje is overleden in een rivier, maar dit blijkt allemaal opzettelijk gefaked te zijn. De moeder vindt een manier om in contact te blijven met haar zoon, die is ontvoerd door vreemde wezens en vast zit in een andere dimensie. Ook ontmoeten de kinderen een meisje dat speciale gaven heeft en haar leven wil geven om de jongen te redden.

Nummer 2. 13 Reasons Why
Hannah Baker pleegt zelfmoord en heeft hier ook enkele mensen de schuld voor gegeven. 13 redenen waarom ze zelfmoord pleegde. Het begint allemaal wanneer Clay, een vriend van het meisje Hannah Baker een doos ontvangt met geluidsbandjes. Wanneer hij de stem van Hannah op het bandje hoort afgaan, wilt hij weten wat hij verkeerd heeft gedaan. Hij beluisterd alle bandjes, en begint iedereen steeds meer te haten voor wat ze met Hannah hebben gedaan. Maar wat heeft hij dan gedaan?

13 Reasons why is een prachtige serie, komt zowel humor, drama als romantiek in. Een aanrader !
imgres-1

Nummer 3. Glitch
Glitch heb ik zelf nog niet uitgekeken, maar ik vindt het begin erg aansprekelijk! Als je een beetje weg bent van horror en enge dingen, dan is Glitch een aanrader! Het gaat over een groep mensen die plotseling uit hun graf komen. De grootste rollen zijn hier vooral gericht op een politieman die zijn vrouw Kate Willis 2 jaar voorheen was verloren door borstkanker. De vrouw staat plotseling weer  in levende lijve voor hem, terwijl hij al een ander gezin aan het stichten was. De terugkerende uit de dood, kunnen het dorp niet verlaten. Wanneer ze dit doen, vergaan ze als zand.

imgres

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s