3 dingen die je kan doen als je je verveelt…

Hee iedereen,

Heb je dat ook soms dat je je compleet verveelt tijdens de vakantie, dat je niks te doen hebt en je echt op een idee wil komen? Er zijn talloze dingen die je kan doen tegen verveling, maar die kan ik moeilijk in één berichtje allemaal gaan opsommen. Dus hierbij, 3 dingen die je bezig houden tegen de verveling!

  1. ScoubiDou’en

Ik heb het over die rubber draadjes die je aan elkaar kan hangen. Je maakt ze om als bijvoorbeeld een sleutelhanger mee te versieren, aan je tas of mobiel te hangen. Het is best moeilijk uit te leggen hoe je dit maakt, dus heb ik een video voor jullie gevonden indien je totaal geen idee hebt hoe dit werkt:

De video is Nederlands en is gemaakt door Origami-instructions. Als je interesse hebt om meer van haar video’s te bekijken, dan hier heb je haar kanaal: https://www.youtube.com/user/scoubidouitleg/videos

Veel plezier!

2. Mobiele games

De meeste mensen hebben tegenwoordig wel al een smartphone / iphone / windows phone,… zelfs tablets kan je gebruiken voor deze anti-verveling!

Zelf speel ik maar heel af en toe iets op mijn mobiel, welke games dat zijn:

-Pewdiepie’s Tuber Simulator ; in dit spel maak je eigenlijk gewoon video’s, door nieuwe video’s te maken krijg je weergaven en abonnees, en met deze weergaves kan je spullen voor je studio kopen en vervolgens je level omhoog halen. Het is een leuk spel maar helaas duurt het altijd heel lang vooraleer iets af is. het is een in-app purchase spel, dat betekend dat je aankopen kan doen om je ervaringen in het spel te verbeteren, maar daar doe ik echt niet graag aan mee! Het spel wordt ingesproken door de beroemste Youtuber genaamd Pewdiepie, een man uit Zweden die dagelijks video’s plaatst en zijn succes aan Youtube en zijn fans te danken heeft.

-Color Switch: Het is simpel, leuk en verslavend wanneer je niks te doen hebt. Er zijn verschillende game-modes. Je tikt gewoon het scherm aan wanneer nodig, de rest gaat van zelf 🙂 (leuk voor mensen die niet graag stil zitten in een trein)

-Facebook Messenger: What?? Dat is toch geen spel?
Nee inderdaad geen spel, maar als je over genoeg mobiele data beschikt kan je wel kleine spellen spelen met vrienden of alleen. Zo zijn er bijvoorbeeld 3 emoji’s die een spel bevatten namelijk:

  • Basketbal = gooi samen met een vriend/ groep de hoogste score een bal in de korf. Wie haalt de hoogste score?
  • Voetbal = gooi de hoogste score met een voetbal in de goal.
  • Schaakpion = Dammen of schaken met een vriend.

Hoe je dit doet: Je stuurt de emoji (zonder tekst of andere emoji’s) in een chatbericht naar een vriend. Je tikt vervolgens op de emoji die je net hebt verstuurd. Normaal gezien opent dan een spelletje.

Als dit niet het geval is kan het zijn dat je mobiel een te oude versie is (dan moet je mobiel toch al erg oud zijn want de meeste smartphones worden ondersteunt door deze spelletjes. Updates kunnen ook van toepassing zijn!)

Verder kan je ook op messenger gewoon spelletjes spelen zoals Draw my thing, UNO,… vanalles! 🙂

 

Ik hoop dat dit wat heeft geholpen bij sommige!

3. Muziek luisteren/ Films kijken

Muziek luisteren kan je gratis of betalend doen:

Gratis:
-Youtube (installeer Adblock als je geen reclame’s wil tussen de video’s)
-Deezer (wel met reclames als je gratis lidmaatschap hebt. upgrade naar premium voor betere functies)
-Spotify (wel met reclames als je gratis lidmaatschap hebt. upgrade naar premium voor betere functies)
-Plug.dj – volledig gratis qua reclame en muziek kwaliteit (youtube) maar heeft beperkingen tot enkele functies als je gratis lidmaatschap hebt

Betalend:

Spotify Premium (gift cards vanaf €10 / maand te koop in de meeste winkels of online met bankkaart te betalen).

Deezer Premium (Kan online betalen per maand.)

 

Veel liefs,
Nora

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s